Autor Tema: IOCPServer para Prepar3D V4 (64 Bits) (ACTUALIZADO v6.0!!!)  (Leído 10025 veces)

sisoffi


  • Desconectado
  • **

  • 15
  • Karma:
    +0/-0
    • Ver Perfil
Re:IOCPServer para Prepar3D V4 (64 Bits) (ACTUALIZADO v6.0!!!)
« Respuesta #15 en: Julio 10, 2019, 07:37:40 am »
Hi Juan,
ok i will try.
So why the log file is not generate?

i hav it but nothing read inside the log.

thanks,
Simone


Ascanio

  • Administrator

  • Desconectado
  • *****
  • El 'Autor'

  • 292
  • Karma:
    +105/-0
  • Texto personal
    Autor del IOCPServer y del GaugeComposer
    • Ver Perfil
    • Mi WEB
Re:IOCPServer para Prepar3D V4 (64 Bits) (ACTUALIZADO v6.0!!!)
« Respuesta #16 en: Julio 10, 2019, 09:07:41 am »
Mmmm...
That is different thing.

Search and install the Mfc140 redist for your system from Microsoft and try.
Here is the Spanish version...
https://www.microsoft.com/es-es/download/details.aspx?id=48145

sisoffi


  • Desconectado
  • **

  • 15
  • Karma:
    +0/-0
    • Ver Perfil
Re:IOCPServer para Prepar3D V4 (64 Bits) (ACTUALIZADO v6.0!!!)
« Respuesta #17 en: Julio 16, 2019, 05:50:42 pm »
Hi Juan,
i tried but no log with all offset generated after start p3d.
Same problem...the maddog.txt is correct now.

OFFSET 5000
// CM1 ASI
VAR CM1_asi_needle1            // ias needle
VAR CM1_asi_needle2            // vmo needle
VAR CM1_asi_needle3            // salmon bug
VAR CM1_asi_needle4            // bug 0
VAR CM1_asi_needle5            // bug 1
VAR CM1_asi_needle6            // bug 2
VAR CM1_asi_needle7            // bug 3
VAR CM1_asi_needle8            // OFF flag
VAR CM1_asi_needle9            // A/S flag
VAR CM1_asi_strip1            // millesimi mach
VAR CM1_asi_strip2            // centesimi mach
VAR CM1_asi_strip3            // decimi mach
VAR CM1_asi_needle4_event         // spostamento bug 0
VAR CM1_asi_needle5_event         // spostamento bug 1
VAR CM1_asi_needle6_event         // spostamento bug 2
VAR CM1_asi_needle7_event         // spostamento bug 3


....


Ascanio

  • Administrator

  • Desconectado
  • *****
  • El 'Autor'

  • 292
  • Karma:
    +105/-0
  • Texto personal
    Autor del IOCPServer y del GaugeComposer
    • Ver Perfil
    • Mi WEB
Re:IOCPServer para Prepar3D V4 (64 Bits) (ACTUALIZADO v6.0!!!)
« Respuesta #18 en: Julio 20, 2019, 06:26:38 pm »
Ok... other user make me see that the VS Redist for this dll is not the 140, its the 120.

Google for the MS Visual Studio 2013 Redist, its the MFC120.

Maybe it will help...

Other things is, IocpSever need to write the log, so be sure all users (everyone) has write permissions on the prepar3d/modules folder.

Yes... the maddogs file seems to be OK now.

sisoffi


  • Desconectado
  • **

  • 15
  • Karma:
    +0/-0
    • Ver Perfil
Re:IOCPServer para Prepar3D V4 (64 Bits) (ACTUALIZADO v6.0!!!)
« Respuesta #19 en: Enero 09, 2020, 09:47:09 am »
Hi Ascanio,
in the meantime I understand if your new installer has a bug in the installation (written in the download post)
yesterday after some time I tried to put the dll for p43d v4.5 in modules with your suggested modification,
but it doesn't work and not even generate the Log file how can I do? i send you the INI data:

thankyou
Simone


; ==============================================
; ===IOCP4P3D 6.0 ========config file===========
; ==============================================
[General]
TCPPort=8090
Delay=40
LogLevel=2
Wait=500
uPnpAlias=P3D
ThreeValueForTrain=0

; ==============================================
[Offsets]
xml=iocpoffsets.xml
txt=maddog.txt

; ==============================================
// The VCInterface is no longar valid...
// Please refer to WEB to see the new way to load VC variables







Ascanio

  • Administrator

  • Desconectado
  • *****
  • El 'Autor'

  • 292
  • Karma:
    +105/-0
  • Texto personal
    Autor del IOCPServer y del GaugeComposer
    • Ver Perfil
    • Mi WEB
Re:IOCPServer para Prepar3D V4 (64 Bits) (ACTUALIZADO v6.0!!!)
« Respuesta #20 en: Enero 09, 2020, 01:05:49 pm »
Hi,
Ok...
If you dont use the Installer you need edit the Dll.xml file of your prepar 3d... did you?
Here what to do...
http://www.iocpserver.net/index.php?topic=542.0
(Please, use the Correct Language to translate the original text using the Lang combobox located just below the IOCPServer logo/image on the top left of this page)

If you did it, if it didn't run, it can be a visual C++ redist problem…

You will need install it to run Iocpserver.
Try this one, Visual C++ 2015 Redist… (Install both, 32 and 64 bits versions)

https://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=48145

If problem persists, try with the Visual C++ 2013 Redist…
(i'm not sure if you don't use the IocpServer Installer…)
https://support.microsoft.com/en-us/help/4032938/update-for-visual-c-2013-redistributable-package

Please tell me if you can't run IocpServer after this procedures… i'll help you